TOPdesk fiókok

A TOPdesk nagyon sikeres Hollandiában, de messze túltekintünk az ország határain. A folyamatos növekedés érdekében állandóan keressük az új tengerentúli kihívásokat. Ennek eredményeként egy nagy nemzetközi vállalattá váltunk, és nemrégiben megnyitottuk a hetedik fiókunkat. Jelenleg több, mint 450 munkavállaló dolgozik nálunk, és több mint 45 országban kínáljuk fel szolgáltatásainkat ügyfeleinknek.

TOPdesk Magyarország


2009. április 1-én indult a TOPdesk magyarországi fejlesztési részlege. A feladatok köre mára kibővült értékesítéssel és tanácsadással is. A budapesti központ kiemelt feladatának tekinti a térnyerést a magyar piacon. 
 

Departments: fejlesztés, értékesítés, tanácsadás

TOPdesk Belgium


A belgiumi iroda 2007-ben, Antwerpenben nyitotta meg kapuit. Tevékenységeivel mind a flamand, mind a vallon, valamint a francia ügyfelek igényeit is lefedi. A feladatainak köre értékesítésre és tanácsadásra terjed ki. 

Tevékenységek: értékesítés, tanácsadás

TOPdesk Brazília


Brazil águnk 2013 februárjában alakult. Az iroda São Paoloban található; a csapat az ország gazdasági központjából sikeresen hódítja a helyi piacot. Az értékesítő és a támogatói csapat egyelőre a São Paolo-i
régióra fókuszál, de természetesen az egész ország területén készek kielégíteni az ügyfelek igényeit.


Departments: értékesítés, tanácsadás

TOPdesk Dánia


A TOPdesk dániai képviselete egy korábbi partnerünk, az Aventor dán szoftverház 2011-es átvételének eredményeként jött létre. A képviselet Koppenhágában található. 
 

Tevékenységek: értékesítés, tanácsadás, támogatás

TOPdesk Egyesült Királyság


A TOPdesk az Egyesült Királyságban 2005-ben, London szívében jött létre, csupán egy hajításnyira a pénzügyi negyedtől. A fiók kiemelt hangsúlyt fektet az értékesítésre és tanácsadásra, mind helyben, mind pl. Kazahsztán és az Egyesült Államok területén is gondoskodik ügyfelekről. 

Departments: értékesítés, tanácsadás

TOPdesk Hollandia


1993-ban fogott hozzá Frank Droogsma és Wolter Smit annak a szoftvernek az írásához, amely később TOPdeskként vált ismertté, és a holland piacon meglehetősen gyorsan piacvezetővé is vált. A cég főhadiszállása Delftben található. 

Tevékenységek: fejlesztés, kommunikáció, értékesítés, tanácsadás, személyi állomány

TOPdesk Németország


A TOPdesk németországi kihelyezettsége 2004 nyarán, Kaiserslauternben alakult meg. Az eleinte csupán fejlesztéssel foglalkozó fiók feladatköre hamarosan értékesítési, támogatási és tanácsadási tevékenységekkel is kibővült. Mára a kirendeltség Svájc nagy részét is kiszolgálja. 

Departments: fejlesztés, értékesítés, tanácsadás, támogatás

TOPdesk az Egyesült Államokban


2015 januárjában a TOPdesk megtette első lépéseit az amerikai piacon. Két pionírunk alapította a TOPdesk USA-t, és jelenleg azon dolgoznak, hogy floridai irodájukból, Orlandoból meghódítsák a piacot.

Tevékenységek: Sales, Consultancy, Support