Junior Java fejlesztő

English version

Kezdő fejlesztőként a TOPdesknél töltött első hónapjaid során intenzív képzésben veszel majd részt, amely során főként a Java Platform elsajátításán lesz a hangsúly. A tanulás azonban mindig része lesz a munkádnak. A TOPdesk számos modulján fogsz dolgozni egy csapat tagjaként, így az általad írt kódot tapasztalt fejlesztők ellenőrzik majd, és segítenek abban, hogy tovább bővítsd programozói eszköztáradat.

Olyan Java fejlesztőket keresünk, akik szeretnek programozni.

Te vagy az ideális jelölt, ha...

  • szenvedélyed a szoftverfejlesztés,
  • jól beszélsz angolul,
  • szeretsz tanulni,
  • és kiemelkedő analitikus gondolkodásmóddal rendelkezel.

Amit kínálunk

  • Barátságos légkör, szoros együttműködés a magyar, holland és német kollégákkal.
  • Kéthetente egy napot tetszés szerint használhatsz fel egyéni szakmai fejlődésed érdekében.
  • A szaktudásra és a minőségre fókuszáló vállalati kultúra.
  • Innovatív környezet, ahol számít a véleményed.
  • Konferenciák látogatása, tanulási lehetőségek.
  • Munkalehetőség egy stabil, sikeres, nemzetközi cégnél.

A TOPdesk, mint szervezet

A TOPdesk egy nemzetközi szoftverfejlesztő és tanácsadó cég, amely szolgáltatásmenedzsment-folyamatokra szakosodott. Egyetlen, standardizált web alkalmazás fejlesztésén dolgozunk, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk forráskódunk minőségére. A kód ellenőrzése (code review) nagyon fontos számunkra, és nem riadunk vissza nagyobb rendszerek átalakításától sem, ha éppen erre van szükség.

Szorosan együttműködünk a TOPdesk holland és német irodájában dolgozó fejlesztő munkatársainkkal. Napi szinten tartjuk a kapcsolatot videokonferencia segítségével, de gyakoriak az irodák közötti csereprogramok is. A TOPdesk minden szoftverfejlesztője évente elutazik Antwerpenbe, a Devoxxra, Európa legnagyobb Java konferenciájára. A TOPdesk saját nemzetközi konferenciákat (International Development Meeting) is szervez, amelyeken lehetőség nyílik személyesen is találkozni a külföldi irodákban dolgozó kollégákkal.

A TOPdesk Magyarország Kft. egy gyönyörűen felújított irodában található, Budapest központjában, a Fővám tér közelében. A légkör családias, így ha kérdésed van, mindig számíthatsz munkatársaid segítségére. Ezen kívül számos lehetőséget biztosítunk a személyes fejlődésedre is.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Állandó munkaviszonyt keresel egy informális munkakörnyezetben, ahol lehetőséged van fejlődni? Küldd el angol nyelvű önéletrajzod és motivációs leveled e-mailben, Benno Richtersnek címezve: jobs@topdesk.hu
Összefoglaló

Pályakezdő
Java / Scrum
Nemzetközi cég