Nyári gyakorlat 2018: Szoftverfejlesztő

​​

English version

Már ismered a számítógépes programozás alapjait, imádod ezt csinálni a szabadidődben és lázba hoznak a technikai megoldások? Magadra ismersz ezek alapján? Csatlakozz nyári gyakornoki programunkhoz, mint szoftverfejlesztő, és fedezd fel milyen izgalmas tud lenni egy munkahely!

Szerezz tapasztalatot saját kézből kihívásokkal teli projekteken keresztül,

és fejleszd kódolási tudásodat

Hol fogsz dolgozni?

A software fejlesztői csapatunk nemzetközi sokszínűségre fókuszál: Budapesten, Delftben és Kaiserslauternben nagyjából 70 kollégánk dolgozik a Scrum módszertan szerint. Te a budapesti irodában leszel, de szoros kapcsolatot tartasz a többi irodával is, videokonferencián, Skype-on keresztül. Fejlesztők, tesztelők és designerek dolgoznak szorosan együtt azon, hogy a szoftverünk még jobb legyen. 

Mit fogsz csinálni, mint szoftverfejlesztő?

A nyári gyakorlat a TOPdesknél egy java-felzárkóztató táborral kezdődik. Ezt követően egy scrum csapat részeként dolgozni fogsz projekteken, mint például egy feature fejlesztése. A projekt eredménye akár alapot nyújthat számunkra egy jövőbeni termék kifejlesztéséhez. A hat hét alatt megbízható tudásbázist szerezhetsz az igazi, magasszínvonalú szoftverfejlesztés alapjaihoz. A megszerzett tudást valós projektben alkalmazhatod, a technológiákat és megoldásokat a csapattagjaiddal és mentoroddal is megbeszélitek, kielemezitek. Tapasztalt TOPdesk fejlesztőkkel együtt végzett code review-k segítségével megtanulod, hogyan írj megbízható, stabil és színvonalas szoftverkódot.

Jelentkezz, ha

  • ha már van valamennyi szoftverfejlesztői tapasztalatod (előny a Java)
  • jól beszélsz angolul
  • jól tudsz csapatban dolgozni
  • felsőoktatási intézményben tanulsz

Amit mi nyújtunk

  • egy nyitott és informális céges kultúra
  • sok training a személyes fejlődésed érdekében
  • fizetett nyári gyakorlat
  • magasan képzett szakemberekkel való együttműködés

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Küld el angol nyelvű önéletrajzodat és motivációs leveledet (amelyben leírod miért is szeretnél a TOPdesknél/szoftverfejlesztéssel foglalkozó szakmai gyakorlaton részt venni) Sebők Szilviának címezve a jobs@topdesk.hu e-mail címre.
In summary

TOPdesk szoftverfejlesztés
(Budapest)
6 hét teljes idős elfoglaltság
Nyári gyakorlat