Scrum Master

English version

A TOPdesk Európa egyik vezető szakértője a szolgáltatásmenedzsment-szoftverek területén. Több mint 500 főt, köztük több mint 60 fejlesztőt alkalmazunk. Világszerte 4000 szervezet használja sztenderd, webalapú rendszerünket, hogy folyamataikat átláthatóvá tegyék.

Tudsz segíteni, hogy még agilisabbak legyünk?

Munkaleírás

Scrum Masterként felelős vagy a Scrum folyamatok és a csapat munkájának elősegítéséért. Biztosítod a csapat akadálymentes munkáját, meetingek megszervezését és folyamatok fejlődését. Segítesz abban, hogy a csapat minél hatékonyabban kiszolgálja ügyfeleink igényeit. Feladataid közé tartozik, hogy az agilis hozzáállást a csapaton kívül is népszerűsítsd. Továbbá segítened kell a csapatok és stakeholderek közti interakciókat.

A TOPdesknél egy teljes munkaidejű Scrum Master két csapatért felelős. Emellett aktív szerepet tölt be a hosszú távú tervek megvalósításában a többi Scrum Masterrel vagy az Agile Community tagjaként.

Te vagy az ideális jelölt, ha…

  • Lelkesedsz az agilis rendszerek és a Scrum iránt. Kritikusan gondolkodsz és törekszel a fejlődésre.
  • Értesz a szoftverfejlesztéshez: tudod, hogy mire van szüksége a csapatodnak.
  • Kiválóan beszélsz angolul.
  • Van tapasztalatod a Scrum-módszerrel vagy más agilis szoftverfejlesztési technikákkal.
  • Képes vagy gyorsan megtalálni a problémák gyökerét.

Az állás betöltéséhez nem szükséges Scrum Master képesítés, de ha szeretnéd a TOPdesk támogatni fog a megszerzésében.

A TOPdesk fejlesztői csapatáról

A TOPdesknél barátságos légkörben dolgozunk. Szorosan együttműködünk a holland és a német irodákban dolgozó kollégáinkkal, akikkel nem csak videokonferenciák segítségével tartjuk a kapcsolatot, hanem rendszeresen utazunk az irodák között.

Számunkra a legfontosabb értékek a megbízhatóság, a szabadság és a felelősségtudat. Ezért a fejlesztőket, köztük a Scrum Mastereket is arra ösztönözzük, hogy az idejük 10 százalékát nekik tetsző projektekre fordítsák.

A nálunk dolgozóknak lehetősége van arra, hogy képezzék magukat és naprakészek maradjanak azáltal, hogy tréningeken és konferenciákon vesznek részt. A TOPdesk minden évben megrendezi az International Development Meetinget, ahol jobban megismerkedhetsz a többi irodában dolgozó kollégáddal és megoszthatjátok a tapasztalataitokat. Gyakran szervezünk csapatépítő programokat is.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Ha érdekel ez a lehetőség, küldd el nekünk az önéletrajzod és motivációs leveledet, mind a kettőt angolul a jobs@topdesk.hu címre, Sebők Szilviának címezve.

Amennyiben kérdésed merülne fel, keress minket a +36 1 235 3070-es számon.
In summary

Tapasztalt
Mesterdiploma
Fejlesztői csoport