Agilis szoftvertesztelő

Érdeklődsz a szoftvertesztelés iránt? Legszívesebben ezt egy nemzetközi, agilis környezetben tennéd, ahol a kollégák együtt dolgoznak azon, hogy az ügyfél munkanapjait jobbá, könnyebbé tegyék. A TOPdesknél mindez lehetséges. Budapesti csapatunkba keresünk olyan tesztelőt, aki szívesen teremti meg az egyensúlyt a tökéletességre törekvő és a realista termékfejlesztés között.

Akit mi keresünk:

  • kiváló analitikus képességekkel rendelkezik
  • kritikusan szemléli a világot, de nem minőségellenőrként, hanem az együttműködés szempontjából áll a megoldáshoz
  • egyértelműen érdeklődik a szoftver- vagy termékfejlesztés iránt
  • akar tanulni, és hamar feltalálja magát: például szak- és termékismeretben, a programozók nyelvén, de a szervezetben is
  • előny: ha lezárt mesterképzése van, és már 1-2 év tapasztalatot szerzett ezen a területen

Amire Te számíthatsz:

Agilis szoftvertesztelőként egy scrum csapatban fogsz dolgozni a fejlesztői részlegen. A jövendőbeli csapatod körülbelül hét kollégából fog állni: néhány programozó, egy UX designer, egy scrum master és Te. Együtt fogtok dolgozni a szoftver karbantartásán, néha teljesen új modulok fejlesztésén, amiket technikai projektek is fel fognak váltani, mint például a tesztek automatizálása. A scrum csapatban lévő szoftvertesztelők nem „szoftverellenőrök”! Már az első perctől kezdve, amikor a csapat ismerteti veled a következő „user story”-t, a lehető legjobban tartanod kell magad hozzá. Fel kell mérned a helyzetet: milyen információk szükségesek ahhoz, hogy a lehető legjobb döntés születhessen, milyen tudás hiányzik még ehhez? Hogyan fogunk ebben elmélyedni? Ehhez kritikus, előrelátó szemléletet várunk tőled, és erős kommunikációs képességeket. Ebben a pozícióban felelős vagy a termék minőségéért, és azért is, hogy a körülbelül egymillió felhasználó, aki világszerte, napi szinten használja szoftverünket, milyen minőséget tapasztal. A nemzetközi tesztelői közösségünk részévé válsz. Miközben egyre jobb leszel a szakterületeden, fontos szereped lesz a TOPdesk tesztelőinek közösségében is. Ebben egyrészt új meglátásokat és tudást osztasz meg a projektekkel és a konferenciákkal kapcsolatban, másrészt a többi kolléga segítségével új ismereteket szerzel. A közösség tagjaként tesztelői szemszögből aktívan hozzájárulsz a fejlesztői részleg fejlődéséhez is.

Amit a TOPdeskről tudni érdemes:

A TOPdesk egy nemzetközi szoftverfejlesztő és tanácsadó cég, amely szolgáltatásmenedzsment-folyamatokra szakosodott. Egyetlen, standardizált web alkalmazás fejlesztésén dolgozunk, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk forráskódunk minőségére. Kiváló munkakörülményeket biztosítunk, a holland anyavállalatunk évről évre jó eredményeket ér el a munkavállalók elégedettségére vonatkozó felméréseken. Nagy mértékű szabadságot kapsz a munkádban, és teret a személyes fejlődésedhez. Nemzetközi munkakörnyezetet biztosítunk – mivel napi szinten, aktívan együttműködünk a holland és német kollégákkal. Vidám és nyitott a vállalati kultúránk, családias a légkör, segítünk egymásnak még jobbá válni abban, amit csinálunk és mindig számíthatsz munkatársaid segítségére.

A TOPdesk Magyarország Kft. egy gyönyörűen felújított irodában található, Budapest központjában, a Fővám tér közelében.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Küldd el nekünk az önéletrajzod és motivációs leveledet, mind a kettőt angolul a jobs@topdesk.hu címre, Sebők Szilviának címezve.

 
Összefoglaló

Pályakezdő
Mesterdiploma
Fejlesztői csoport